Salarisadministratie

Administratiekantoor Hardeboom is specialist op het gebied van salarisadministratie. Wij bieden u een all-in pakket aan voor uw salarisadministratie.

Behalve het produceren van de maandelijkse loonstroken en aangifte loonheffingen regelen wij voor u ook het aan- en afmelden van medewerkers bij pensioenfonds en verzuimverzekeraar. Ook kunnen wij u begeleiden bij arbeidscontracten en arbeidsconflicten. Indien juridische kennis nodig is, schakelen wij een arbeidsrecht specialist voor u in.

Wij zijn op de hoogte van alle CAO's in Nederland en hebben toegang tot alle CAO teksten en bijlagen. Daarnaast ontvangen wij alle wijzigingen op de bestaande cao's.

Uitzendbureau's (ABU en NBBU)

Ons kantoor heeft tevens ruime ervaring met de salarisverwerking van uitzendbureau's conform de ABU en NBBU Cao's. U kunt bij ons terecht voor wekelijkse en 4-wekelijkse verloning.

Tarieven

De tarieven voor het verzorgen van de maandelijkse salarisadministratie varieren van
€ 8,- tot € 17,50 per loonstrook, afhankelijk van een aantal factoren, zoals branche en aantal medewerkers.

Vraag ons om een maatwerk offerte voor uw bedrijf.

 

HRM en personeelsadministratie

Voor veel klanten doen wij meer dan het verzorgen van de maandelijkse loonstroken en aangifte loonheffingen.
Wij verzorgen en begeleiden ook de personeels- en arbeidscontractenadministratie. Ook kunnen wij voor u monitoren, wanneer bijvoorbeeld een id-bewijs van een medewerker verloopt en wanneer een tijdelijk contract afloopt.

Het bijhouden van de verzuim- en verlofdagen behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij beschikken over een HRM pakket waarin wij uw volledige personeelsadministratie in kunnen bijhouden. Van de meeste CAO's hebben wij standaard arbeidscontracten voor u klaar liggen. Ook geheimhoudingsverklaringen, relatiebedingen en concurrentiebedingen kunnen wij voor u verzorgen. Onze advocaten op gebied van arbeidsrecht kunnen voor u maatwerk arbeidsoplossingen bieden.

CategoryImage
DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN