Starten met AFAS Online Profit Small Business

Gebruik van Remote Desktop Services

De programmatuur (Remote Desktop Services) die noodzakelijk is om met AFAS Online te kunnen werken is een standaard onderdeel van Windows. Deze programmatuur kan opgestart worden via een RDP bestand. Met onderstaande knop wordt het RDP bestand voor AFAS Online naar uw computer opgehaald.

DownloadDownload rdp

Wij raden u aan de bovenstaand RDP bestand op te slaan (op bijvoorbeeld uw bureaublad) en hiermee AFAS Profit te starten. De volgende keer dat u met AFAS Online wilt werken hoeft u niet eerst naar deze website, maar kunt u het RDP bestand vanaf uw bureaublad openen.
Wilt, of mag, u het bestand niet opslaan, kunt u ook kiezen om het direct te openen. De werking van het RDP bestand is gelijk.

 

Inlogscherm Inlogscherm afas online via hardeboom

Nadat u de RDP heeft gestart verschijnt een scherm zoals hiernaast is afgebeeld. U dient dan uw inloggegevens in te voeren:

  • Bij User name/Gebruikersnaam vult u de gebruikersnaam in inclusief domeinnaam (bijvoorbeeld: AOL/12345.Naam).
  • Bij Password/Wachtwoord vult u het wachtwoord in (bijvoorbeeld: AB12cde!).

Indien u een ander scherm krijgt of u kunt geen verbinding krijgen, dan is waarschijnlijk niet de juiste RDP client geïnstalleerd en zal u eerst deze moeten bijwerken alvorens u met AFAS Online kunt werken. Kijk hiervoor op het menu 'Technische beschrijving' op de Afas website.

 

 

 

Bron: tekst en afbeeldingen (c) AFAS B.V.

DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN